Seks enkle Tips til at følge

Med videregående undervisning stigende tocifrede år over år procenter bliver en effektiv besparelse plan for dit barns uddannelse langt mere betydningsfuldt, end det har været før. Det samme gælder for vedligeholdelse elementer i dit hjem såsom aircondition og apparater. Alt i dit hjem har en forventet levetid, så hvis dit køleskab koster $1200 og har en forventet levetid på ti år, så hver måned du skal spare $10 for en ny køleskab.

For nogle mennesker er dette lettere end andre. Dem på en lønnet lønskala kan let finde deres månedlige indkomst. For timelønnede eller dem, der arbejder i en virksomhed hvor indkomst kan stige og falde uforudsigeligt, kan dette være meget vanskeligere. Den vigtigste overvejelse, uanset hvordan du tjene din månedlige indkomst, er at bestemme den gennemsnitlige månedlige indkomst, som du modtager. En god måde at gøre dette, hvis du får uregelmæssige indtægter, er for at gennemsnitlig de sidste 6 til 12 måneder af tilbagevendende indkomst og brug som figur. Hvis du ønsker at være ekstra konservative, kan du vælge den laveste månedlige beløb du har tjent i det sidste år, hvilket vil forhåbentlig give dig en worst case scenario og et rentefrit lån.

1. Federal skatteincitamenter – hvis beløbene, der investeres i New York 529 besparelser planer er inddraget med henblik på uddannelse af støttemodtageren selv, så der vil være store federal fordele. Dette vil også give mulighed for aktiver vokser udskudt fra skat. Hvis beløbene, der trækkes til et nonqualified formål, så er der en 10% føderale strafskat, og de føderale incitamenter er stoppet.

Undgå at akkumulere ny gæld. Nogle gæld er hovedsagelig uundgåelig. For eksempel, kun de meget rige har nok penge til at købe et hus i et engangsbeløb, men millioner af mennesker er i stand til at købe huse ved at tage lån og langsomt betale dem tilbage. Men generelt, når du kan undgå at gå ind i gæld, gøre det. Betaler en sum penge up-front er altid billigere i det lange løb end afbetale et tilsvarende lån, mens interesse akkumuleres over tid.

Gemme en dollarsedler. Mest dedikerede savers har en mønt krukke i hjemmet hvor de dumpe ændring. Overvej at tilføje en dollarseddel boks hvor du gemmer alle én dollar regninger (med undtagelse af at holde et par rundt for deponering formål). Jeg har hørt om denne idé om en radio show for flere år siden. Showets vært gemt alle én dollarsedler han stødte på i år og forelagde dem til sin datter på hendes 16 års fødselsdag. Indtil dette tidspunkt havde hun og værtens kone gjort grin med ham nådesløst til hans underlige besparelser vane. Efter opslag boksen med seksten hundrede one dollar regninger de ikke længere gjorde grin med ham.

Læs med småt og holde øje med sanktioner og begrænsninger. Nogle 529 planer pålægge strenge straffe for at hæve penge i de første tre år. Nogle planer har aldersbegrænsninger – for eksempel, de kræver dit barn til at være yngre end 15 at åbne en konto.

Overveje at gå på en kontrakt. Baseret på tidligere forskning udført af, går på visse planer med den nye iPhone 6s værker ud billigere end at købe det blankt. Hvis du er ved at købe din næste telefon, gøre din forskning og se om det er billigere på en plan. Mens du får låst, kan du spare på lang sigt.

Mål besparelser er, hvor folk gør ting på mange måder. Nogle mål, ligesom ferier, nye biler eller skolegang, egner sig til at blive indarbejdet i budgettet som en udgift, ganske vist i en begrænset periode. Andre mål, såsom hjem forbedringer, håndteres normalt fra de ekstra penge til overs efter de regninger, der er akkumuleret og derefter anvendes. Dette er de besparelser, hvor jeg ser de fleste variationen på tilgange, og dette er, hvor du skal sandsynligvis gøre nogle forsøg at finde den plan, der virker for dig.

En nem måde at gøre dette er at øge dit arbejde-sponsoreret pensionering konto bidrag gradvist over tid – sige, hver 60 eller 90 dage. Du kan ikke selv mærke den ekstra procent taget fra din lønseddel, men de ekstra midler vil tilføje op og vokse din rigdom på en stor måde.

Skriv et svar