Lys dit hjem uden lettelse tegnebogen

Lys dit hjem uden lettelse tegnebogen

Der er gode nyheder for boligejere bekymret over stigende energiomkostninger. Du kan spare hundredvis af dollars i skatter, https://hvadkosteretnyttag.dk og endnu mere i lavere magt regninger, ved at tage skridt til at reducere mængden energi du bruger hjemme.

Energiloven skattemæssige incitamenter i 2005 giver føderale indkomstskat kreditter til installation af udstyr opgraderinger, herunder kvalificerende energieffektive udvendige døre, vinduer og ovenlys. Ifølge David Westbrook, Charlotte, North Carolina, CPA og fælles fiskeripolitik ™ (Certified Financial Planner), forordningerne er meget specifikke men forske og købe kvalificerende produkter kan være værd indsatsen for skattelettelserne, for ikke at nævne løbende bill energibesparelser.

“Boligområder skattefradrag, som er dollar for dollar reduktioner i din føderale indkomstskat, kan realiseres til varmepumper, centrale klimaanlæg, vandvarmere, ovne eller kedler og endda isolering forbedringer såsom forsegling kanalerne,” siger Westbrook. “Udvendige døre, vinduer og ovenlys, kvalificerer sig også,” siger han. Han rådgiver husejere gør deres hjemmearbejde før du kan foretage køb eller forbedringer være sikker på, at specifikke regering retningslinjer er opfyldt, og udgifterne, der opfylder betingelserne. “Et godt udgangspunkt er www.energy.gov/taxbreaks.htm.”

Joe Patrick, senil fabrikat bestyrer hos VELUX Amerika, er enig i, at kvalificerede energieffektive ovenlys, enten udskiftninger eller nye installationer, kan bidrage til at reducere magt regninger ved at bringe mere afbalanceret naturligt lys og ventilation i boliger.

“Og der er en model og pris interval for hvert hjem,” siger Patrick. “Tilgængelig ovenlys omfatter elektrisk eller manuel udluftning; fast med eller uden en ventilationslemmen; og fast til at erstatte falmet plast boble ovenlys med tydelig, energibesparende glas. Der er også modeller specielt designet til at imødekomme kode til brug i orkan-liggende og andre høj-vind områder samt modeller med electrochromic glas der kan lempes eller formørket af fjernbetjeningen og der ikke begrænse visningen til himlen,”siger han.

Udover ovenlys, ovenlysvinduer er tilgængelig for i nå applikationer, der kræver egress, såsom i færdige kviste og VELUX solen Tunnel ™ ovenlys kan bruges, når en visning på ydersiden ikke er nødvendig, som med toiletter, vaskerum, pantries, gangene og anden bade.

Skriv et svar