Get Rich i aktiemarkedet

Hilsen alle, har jeg oprettet denne hjemmeside til at guide vores kollega OFWs om, hvordan at investere i den filippinske aktiemarkedet. Jeg skal nu køre forretninger, investere i fast ejendom ejendomme og investere i aktier og andre papir aktiver. Bloomberg Quint er en multiplatform, indiske forretning og finansielle nyheder selskab. Men hvis du begynde at investere tidligt, sige i en alder af atten, $400.000 du vil akkumulere efter alder 68 kan betyde forskellen på Pension og ikke går på Pension.

I stedet, de er mere fokuseret på at bevare deres rigdom, normalt ved at tage en “langsom-og-steady” tilgang til investering. Hvis du ønsker for at investere i energi bestande at starte 2018, du ikke lede længere end disse tre store virksomheder. 3.) spille lang-spil med investering: det er en af de bedste måder at slå inflation, og det skal ske med dele af dine penge… ikke det hele.

Aktiemarkedet er en måde for svindlere at juridisk stjæle dine penge. Ved at sprede dine investeringer, du tager væk nogle af risikoen. Låneansøgninger er godkendt af peer-to-peer udlån personale, udbydes disse lån til investorer, der kan bidrage med alle eller en del af lånebeløbet til ansøgeren.

Bestandene han købte med dummy”penge i denne prøveperiode inkluderet Netflix, som forsyner film over internettet og Tesla, den elektriske bil maker. Hvis du skulle investere i de S & P 500 oven på januar 1st og hold på denne investering i et år, er dine chancer for at tabe penge omkring 33%.

Ender med at blive en hel del for private investorer, som Sarkozy ikke kører for USAs præsident. Det er vigtigt at forstå, fordi det er snarere tilbageskridt for at se køb af aktier på et sekundært marked som det sted, hvor du “få rige”, eller hvor du “investere”.

Peer-to-peer udlån organisationer såsom udlån Club og andre som det fungerer sådan her: investorer vælger at låne penge til dem, der søger personlig lån for en række forskellige formål. Jeg hader at bryde det til dig, men du er mest sandsynligt ikke en investor”når du køber aktier eller obligationer.

Så længe en investor fastholder disciplin over deres tidshorisont og besparelser sats, så er det meget muligt at blive rig fra udbytte. Forudsat, at 7% marked tilbagesendelse forbliver sande aktiemarkedet vil gøre mig millionær kort efter jeg tænder 39 år gammel og det er med mine egne penge, ikke sikker på hvad du anser for rige, men dette opfylder min definition.

Men vi er i branchen, vi er stærkere end nogensinde, og det er alt, fordi vi fortsætte med at hjælpe almindelige investorer gør boatloads af kontanter. Jeg mente bare først tænke på lager investere uger efter jeg havde læst Bro Bos bog, der antændte min økonomisk frihed ekspedition.

Skriv et svar