Disse er de bedste Internet-udbydere

Der er 210 internetudbydere i USA, der tilbyder tjenesten begrænsede data caps eller data skik politikker. Hver forbindelsestype har fordele og ulemper, og hver udbyder tilbyder forskellige funktioner, prissætning og pakke muligheder. EE tilbyder et udvalg af bredbånd, opkald og TV pakker til gunstige priser. BT Business: Bredbånd, telefonlinjer, e-mail, web hosting, domæner, VOIP, mobiltelefon og networked det tjenester for små og mellemstore virksomheder.

Fibre bredbånd tilbyder meget højere forbindelseshastigheder end holder af DSL, mobil, eller satellit-bredbånd – med fiber-to-the-Home tillader hastigheder på op til 1 000Mb. Vi sammenlignede hastigheder, priser, bundle rabatter, ekstramateriale som data caps og gebyrer og overordnede kundeservice.

Et fibernet, installeres direkte i individuelle virksomheder gør det muligt for levering af tjenesteydelser til 1Gbps til yderst konkurrencedygtige priser med fuld SLA’er. Der er snesevis af bredbånd internetudbydere i USA. Dens alle pakker tilbyder ubegrænset downloads, men trafikken prioriteringen gælder.

Men den bredbåndsudbyder er mere tilbøjelige til at tilbyde kompensation eller løse problemet hvis de tror, du kan bo. Undersøgelsen viste også, at forbrugerne konsekvent sats kabel bundter som en dårlig værdi; dog kan forhandle priser og tjenester hos din udbyder betale sig.

DSL kan ikke selv passer hastighederne. Meget ligesom telecom virksomheder tilbyder en bred vifte af internet hastigheder, kunne utilities forsøge at lokke kunderne til at betale mere for større pålidelighed. For at hjælpe dig med at finde den rigtige hastighed til din husstand, samledes vi anbefalinger fra hver ISPS hjemmeside og et site dedikeret til at give oplysninger om og værktøjer til at forstå, højhastigheds-internet.

Kort sagt, en højt ratede ISP er mere tilbøjelige til at fortælle dig, præcis hvad der er på din regning, hurtigt planlægge i-person vedligeholdelse og give lovede hastigheder â €”og mindre tilbøjelige til at videresende opkaldet til tre forskellige afdelinger. Newyorkere fortjener Internet hastigheder de betaler for.

For en person, der var droppet kabel og streaming deres indhold via billigt internet, kræver en HD-video på 1080p 5-7 Mbps til strøm uden gemmer i buffer. Vi har også fået dedikerede sider, der indeholder lister over bredbånd tilbud, hvis du er eksisterende kunde og vil føje tjenester til din eksisterende bredbånds bundt.

Skriv et svar