De bedste økonomi Tips

NBC News bedre bringer dig wellness nyheder og tips til at gøre mest muligt ud af dit sind, din krop og dit liv. Læse artikler og guides som denne tendens til at få dig virkelig motiveret til at gøre finansielle ændringer, og det er fantastisk. Du skal dog være realistiske samtidig. Vi forskning EVVVVERYTHING. Sidste uge jeg researchede og læser anmeldelser før jeg købte makeup. Når vi har en stor køb kommer op, ligesom et apparat går dårligt, eller noget, vi dybest set læse hele internettet.

Hvis du ikke kan, bruge Kirkland signatur (Costco mærke) formel, er det mange gange billigere end navn mærker med stort set de samme ingredienser. Du vil anvende til refinansiering ligesom du ville et lån. Hvis accepteret, jeres ny långiver vil købe din udestående saldo fra din gamle långiver, og du begynder at lave tilbagebetalinger med din nye långiver.

Mens indstilling husk dine mål, at være så specifik som muligt og holde det realistiske. Spare op $20,000 for en udbetaling på et nyt hus i et år vil være umuligt, hvis du kun gør $50.000. For at hjælpe dig i gang, vil vi tage et kig på otte af de mest vigtige ting at forstå om penge, hvis du ønsker at leve en komfortable og velstående liv.

Amazon, Asos, eBay og Debenhams er nogle af de forhandlere, der tweet om deres nyeste tilbud eller salg på deres hjemmeside og i butikken. Bare log ind i din 401k og øge din bidragssats med 10 procent. Hvis du bidrage $500, gør det $550. Du sandsynligvis ikke vil savne det, men du vil elske det i pensionering,”siger han.

Hvis et produkt du gerne er til salg men jeg har opbrugt, forhøre sig om en regn check når varen er på lager igen, bør man kunne købe det til den oprindelige salgspris. Når du tænker på ordet investere”, hvad kommer til at tænke? Sandsynligvis ikke stående på basin, floss i hånden forsøger at løsne en stædig mundfuld kød fra mellem din molarer.

Jeg var krævede hen til nå lejers forsikring & troede det var spild af min penge på tidspunktet… så jeg havde en utilsigtet køkken brand. Uden denne forsikring, jeg ved ikke, hvor jeg ville være. Ikke at nævne mængden af produktivitet og arbejdspladser, der har eroderet væk ved hjælp af mere effektivt”og hurtigere computersystemer.

Hvor meget skal du spare? Det korte svar er så meget som du kan. Hvad betyder det? Det betyder forskellige ting for forskellige mennesker. Her er hvorfor. Check etiketter. Købe tøj, som kan maskine vaskes/tørrede at undgå dyre Renseri regninger. Amerika gemmer er en kampagne, der er koordineret af den nonprofit forbruger Føderation af Amerika (CFA) og er dedikeret til at hjælpe enkeltpersoner spare penge, reducere gælden og opbygge rigdom.

Skriv et svar