Arbejdsløshed Sundhed Planer – Dække Din Familie, Hvis Du Mister Dit Job

Ifølge den nye lovgivning, som den enkelte arbejdsløse kan fortsætte med at tage fordele, da det er indtil Maj. Og “Plan B” betyder, at man tager et job, der betaler en masse mindre end hans “status” job gjorde – og har mindre status, så godt. Det vil ikke automatisk blive ydet, med Indtægter NSW første til at forhandle om en eventuel betaling plan eller et arbejde og udvikling, som giver mulighed for sanktioner, der vil blive reduceret i bytte for ulønnet arbejde eller gennemførelse af kurser eller behandling. Kommunen har en rig historie går tilbage til de oprindelige befolkninger og derefter den vestlige bosættere i slutningen af 1600-tallet. Et museum er nu dedikeret til områdets historie og vil være et besøg værd. Job i alternativ energi er en mulighed, da nogle af familiens gårde gårde bruge benzin generatorer og naturgas apparater samt vindmøller.

Den rette leverandør af velfærd blev anset for at være den familie. National ‘ s ledelse har behov for at være så oprigtig som sin BRITISKE modpart, og starte med at forklare den politik bag velfærdsaftalen modstand. Den lokale fast-food steder har konkurrerende tegn – med $11 en time til at STARTE der! Endvidere er forekomsten af psykiske lidelser blandt børn i alderen 5 – 15 i familier, hvis forældre har aldrig arbejdet er næsten det dobbelte af de børn, hvis forældre er ufaglærte arbejdspladser. Trotter insisterer på, at for at vende tilbage til den lave kriminalitet, fuld beskæftigelse New Zealand af 50’erne LOVEN ville nødt til at gendanne fra vugge-til-grav-velfærd, at det skinner imod. Hvis du arbejder i et land og bor i et andet, hvor har du sat i din påstand?

Værdier er ændret i transformation fra moral-baseret ikke-misbrugt velfærdsstat (op til 60’erne) til den ret, der er baseret stærkt misbrugt velfærdsstat, hvor alle ønsker en skive, fordi de er skyldige. Men ikke på toppen af tidsubegrænset ret fordele. Vi dokumentere tilstedeværelsen af et trade-off mellem arbejdsløshed fordele (UB) og ansættelsen (EPL) i levering af forsikring mod risici på arbejdsmarkedet. Du vil også nødt til at give den tidligere beskæftigelse-registreringer, hvis der er nogen. Så hvorfor socialisme har sådan en negativ konnotation i Amerika? At opfordre folk til at få børn, og derefter forsøger at få dem i arbejde er arse om ansigt. Dette er i overensstemmelse med den antagelse, at, om folk er i stand til at opretholde et forbrug, selv uden dagpenge betalinger afhænger af, om husstanden har akkumuleret opsparing, og om der er andre kilder til husstandens indkomst. Folk klager over ikke at gøre nok penge. Og når deres bid ikke er stor nok, vrede og en opdeling i samhørighed resultater.

jeg er nu bedt om at spekulere over, hvor meget denne konstatering (som jeg ikke har grund til at betvivle, ville ikke blive gentaget i NZ) kan figur i betydelig vækst i antallet af ugyldige og sygedagpenge for psykiatrisk og psykologisk betingelser. Ligesom her, hvor sygdom og ugyldige fordele, nu i alt på over 130.000 personer, der har været maskering reelle arbejdsløshed. Hvorvidt den AMERIKANSKE Regering forsøger at inspirere tillid til, eller bare forsøger at holde masserne fra at protestere på gaden, den reelle arbejdsløshed billede er værre end annonceret, billig a-kasse og berører millioner af Amerikanere. PR for en Regering. Så det var ikke der refereres til kravet tog nogle at finde.

Skriv et svar