8 hemmeligheder For at spare penge i bedste køb

Lad os se det i øjnene: understreger ud over penge kan være alvorligt stressende, men at tage kontrol over udgifter og spare bare lommen fuld af George Washington kan bidrage til at afhjælpe nogle af bekymringen. Vi håber, at du ikke gør dette. Hver tyv ved, at dette er det første sted at lede. Ditto med en værelseskammerat. Så var der den fyr, der gravede et hul i sin baghave og sætte $10.000 i kontanter i en glaskrukke og begravede det. Senere, da han gravede det op, han opdagede, at vandet i jorden omkring krukken havde frosset i vinteren og krakket krukken. Vand så fyldt krukken og forvandlet pengene til en soupy rod. Fordi de fleste af regningerne var uigenkendelig, var han ikke købedygtig cash-de fleste af dem i. Alle han stod tilbage med var en brudt krukke med dyre suppe.

Men det betyder meget at Dawn Paquin, hvis fabrikken gig er gennem en temp agenturet og ikke tilbyder en pensionsordning, eller millioner af andre amerikanere som hende. Og det gør ikke noget for at tilskynde til kortsigtede besparelser, den slags, der kan afbøde uventede økonomiske slag. Forestillingen om at hjælpe denne udsatte gruppe som en pengepræmie Tillokkelser trækker på en anden strand forskning helt.

Praksis prioritere kvaliteten af noget over mængden af hvad du får når du køber den. Dette kan få dig til at tilbringe lidt mere, men kun på ting, du værdsætter højt. Jeg synes, at jeg tilbringer mindre fordi jeg omhyggelig med at købe kun hvad er meget værdifulde for mig, selvom det koster lidt mere.

Nogle mennesker har brug for gym for social atmosfære og klasser, at uddanne sig til deres sport, eller til at smadre vægten. Self-forbedring er næsten altid en stor investering. Bare ikke få så pumpet med begejstring om din nye beach bod, at du glemmer at læse med småt.

Impulskøb og daglige tilbud gå sammen som spaghetti og kødboller. Den gyldne regel er, at du kun kan vinde ved at købe ting, du ville bruge penge på alligevel. Jeg har gemt en bombe ved hjælp af kuponer til at få tænderne tjekket og renset på et par af lokale tandlæger, f.eks.

Indfødte i landet er en stor ressource af information. Selvom nogle måske bruge din for kontanter, der er dem, der er gode og vil rådgivning du på bedste steder, hvor du får værdi for dine penge. De vil tage dig til de billigere butikker, restauranter og hoteller. I nogle tilfælde vil du kunne spare penge, hvis du bor hos dem. De lokale folk som dine venner vil hjælpe dig med at navigere byerne og give dig de bedste budget tilbud. Bruge offentlig transport til at flytte rundt, ligesom busser og tog imod anvendelsen af taxier og klaprede biler.

Den gennemsnitlige amerikanske pendler falder mere end $1.000 på gas årligt kun kørsel til og fra arbejde. Samkørsel med en kollega ikke alene skærer gasomkostninger men også sparer på vedligeholdelse, hvilket betyder, at du ikke behøver at bekymre sig så meget om at købe en ny bil i den nærmeste fremtid.

Læs. Sammenlignet med film og videospil, er bøger billige (især hvis du køber dem på en brugt boghandel). Gode bøger kan være absolut fængslende, så du kan opleve livet gennem øjnene på spændende tegn eller lære nye ting du måske ellers aldrig har stødt.

Mange mennesker Køb gør selv projektpakker, som hele familien kan arbejde på sammen. Uanset om du beslutter dig at arbejde på at bygge vindmøller eller solpaneler, vil du kunne nyde billige underholdning, samt bruge din tid fornuftigt. Som en ekstra bonus er du sikker på at føle sig bedre, når du ikke konstant bombarderet med alle de følelsesladede indhold på TV og i videospil.

Skriv et svar