22 af de bedste måder at spare penge i det nye år

Har du en finansielle mål du ønsker at opnå ved årets udgang? Måske det køber en bolig eller skal på ferie. Når du har læst et par bøger om privatøkonomi, vil du kender betydningen af at holde dine udgifter under din indkomst. Den bedste måde at gøre er dette – budgettering. Når du har indset, hvordan de tilsyneladende ubetydelige ting tilføjer i slutningen af måneden, vil du vide hvordan du styrer.

Din tyverne og trediverne er prime gange at fokusere på arbejder hårdt og opbygning af et solidt finansieringsgrundlag. Det kan betyde at oprette side hustles ud over dit fuldtidsjob, eller endda arbejde flere arbejdspladser, hvis du ønsker at. Bare ikke Bliv dovne.

J.G. er jurist i hans tidlige 30 ‘ erne. Han er en hurtig Oplæser og har den magre, senede build af en distance runner. Sit valg af erhverv synes forudbestemt, som han taler i fuldt dannet stk., sine tanker organiseret efter emne sætninger. Han er også en bekymrede — en stor en — som i årevis brugt alkohol til at dulme sin angst.

Når du køber medicin, for eksempel altid tjekke for at se om der er en billigere generiske indstilling. Ifølge den Food and Drug Administration, kan købe generiske medicin spare dig 85 procent. Så hvis du typisk bruge $100 på medicin for din familie hver måned, kan vil generiske potentielt spare dig $340 inden 2018.

Desuden overveje Refinansiering dit realkreditlån til en lavere rente. Du kan spare over $5.000 i renteudgifter i lånets løbetid. Du sikkert ved blot at sænke satsen fra 7% til 6,5 procent på en 15-årig $100.000 fastforrentet realkreditlån.

30-årige bor i mors kælder og levende ud varme og spiser lasagne toppers er ikke en fedtet slob – han er en energieffektivitet korsfarer! Mikrobølgeovn koncentrere hedebølger direkte til fødevarer, hvilket betyder at de er op til 80 procent mere effektiv til madlavning eller genopvarmning end almindelige ovne. Du kan også piske op en overraskende alsidig vifte af fødevarer.

I denne alder vil du prøve at købe ting til at planlægge hvad du muligvis men du kun virkelig vide, hvad du har brug for nu. Må ikke købe en 4 værelses hus, fordi du tror, du har 3 børn, eller en SUV eller friske producere for måltider du ikke kog, osv… Det koster dig penge, masser af penge.

Dette kan i første omgang synes intuitivt, men folk med lidt arbejdserfaring søger entry level positioner og lønninger, der gemmer din virksomhed penge. Selvfølgelig kan der være tidspunkter, hvor en mere erfaren kandidat gør det de fleste købmandsskab, men ofte en fast medarbejder med lille erhvervserfaring bare brug for en fod i døren, og du vil finde dem kompetente og ivrig efter at gøre godt. Vi alle skulle få vores start et sted.

Læsning er en af de billigste- og mest gavnlige – Hobbyer rundt. De fleste byer har et bibliotek til rådighed for offentligheden – bare gå der og tjekke nogle bøger, som interesserer dig. Derefter bruge nogle af din fritid i et hyggeligt sted i dit hjem, læsning væk.

Jeg har engang købt en gallon mælk, syrnet før jeg fik den hjem. Vi kan have grand illusioner om at vende tilbage til butikken og kræver en erstatning eller tilbagebetaling, men jeg ved, at jeg aldrig gjorde det tilbage til butikken. Det er meget nemmere at bare holde et vågent øje med udløbsdatoer som du lægge varerne i din indkøbsvogn. Ligeledes dobbelttjekke, at karton af æg vælger du er fri for knaekaeg, og at dåserne du ønsker er ikke bulet, og alt i en krukke er godt forseglet.

Skriv et svar